neocube P11 kiertoilmatakka

neocube P11 kiertoilmatakka jossa penkki kummallakin puolella takkaa on erittäin helppo asentaa. Asennuksen tekee helpoksi se että itse takkaosa on valmiiksi koottu ja että kuorielementit ovat valmiita laadukkaita 12 mm paksuja keraamisia osia joita ei tarvitse pinnoittaa.

Kuorielementtien värejä ja materiaaleja on kymmeniä. Vakiovärejä on 10 ja lisävarusteena voi valita 18 eri keraamisesta pinnasta ja 2 eri metallic style keraamisesta pinnasta takan ylä ja alaosan samalla pinnalla, tai eri pinnoilla. Jos valitset takkaan penkin, hyllyn, puutilan tai muun laajennuksen voit valita myös niille oman keraamisen pintavaihtoehdon.

neocube kiertoilmatakkojen esittely:

https://takkatuonti.fi/2020/03/31/neocube-kiertoilmatakat/

 

Rakenna oma takkasi valintakoneella tästä linkistä:
https://konfigurator.neocube-fire.de/

neocube  takasta on eri versioita penkillä, hyllyllä, korotusosilla. Takan hyllyt ja penkit voidaan myös valmistaa mittojen mukaan juuri sinulle sopiviksi.

Takan hissiluukullinen Romotop takkasydän on laadukas ja varmatoiminen.

Kuvaus

Lisävarusteet:

Lämpömaksiini 50 kg, penkin jatko, hylly penkin eteen, penkin ja hyllyn kansi eri keramiikkaa kuin runko,  korotusosa alle, korotusosa päälle, syvennysosa taakse, 3 erilaista puutilaa takan viereen, takaseinän peitelevy, 20 vaihtoehtoista keraamista pintaa.

Paloilma voidaan ottaa huoneesta tai tuoda putkella ulkoa.

Savuhormiliitäntä päältä tai takaa.

Takan mitat ja tekniset tiedot löydät täältä:

neocube_techn-Datenblätter_2019_EN_P11

 

Katso neocube kiertoilmatakan asennusvideo täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=L4zQ8mtlw4s

 

Linkki valmistajan sivuille: