Wiking kamiinan Automatic-toiminto helpottaa kamiinan sytyttämistä ja polttaa puuta puhtaammin.

WIKING kamiinan paloilmansyöttöä sytytysjakson ja puiden lisäyksen aikana ohjataan automaattisesti niin, että sytyttäminen on helpompaa ja päästöjä tulee vähemmän.

WIKING kamiinan tulipesässä on lämpötilaherkkä kaksoismetallijousi, joka seuraa tulipesän lämpötilaa. Kun kamiina sytytetään ja jousi on kylmä, se säätää sytytysilman syötön suurelle. Kun kamiinan tulipesä lämpenee ja se palaa hyvin, säätää Automatic-toiminnon jousi sytytysilman pienemmälle. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse säätää ja vahtia kamiinaa niin paljon. Lisäksi jousi osaa asettaa ilmansyötön niin, että sytytysvaiheeen päästöt ovat mahdollisimman pienet. Automatic-toiminto aktivoituu myös puiden lisäyksen yhteydessä kun paloilmaa tarvitaan enemmän.

Katso lisätietoa valmistajan sivuilta:

http://www.wiking.com/why-choose-wiking