Bio-etanolitakat ja sähkötakat

Katso kaikki bio-etanolitakat ja sähkötakat klikkaamalla viereistä kuvaa.

Westbo Carl sähkötakan luukku
Katso kaikki bio-etanolitakat ja sähkötakat klikkaamalla kuvaa.
Takan hankinta voi jäädä tekemättä, jos ei halua tehdä suurehkoa remonttia ja käyttää rahaa asennukseen ja savupiippuun. Bio-etanolitakat ja sähkötakat eivät vaadi savupiippua eikä niiden asentamiseen kulu paljon aikaa tai rahaa. Bio-etanolitakat ja sähkötakat toimitetaan valmiiksi koottuna, eli asennus on todella helppoa.
Bio-etanolitakassa poltetaan hajutonta bio-etanolia joka antaa kauniin liekin ja lämmittää 1-3 kW:n teholla. Bioetanolitakka on helppo asentaa mihin tahansa tilaan. Takan voi asentaa sisätiloihin, kunhan huolehtii tilan ilmanvaihdosta ja ottaa huomioon laitteen turvallisuusohjeet. Useimpia bioetanolitakkoja voi käyttää myös parvekkeilla ja terasseilla.
Takkaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota bio-etanolin kulutukseen ja takan materiaaleihin. Parhaat bioetanolitakat on valmistettu oikeiden takkojen/kamiinoiden valurautarunkoihin ja ovat siksi turvallisia käyttää. Vaivaton bioetanolitakka on helppo sytyttää ja sammuttaa säiliön kannen sulkumekanismilla.

Moderni sähkötakka

Sähkötakan asennus on vaivatonta, sen voi asentaa mihin tahansa kuivaan tilaan, jossa on maadoitettu pistorasia. Takka toimitetaan valmiina pakettina, nosta takka paikalleen ja laita töpseli pistorasiaan niin asennus on valmis. Moderni sähkötakka käyttää saman verran energiaa kuin normaali sähköpatteri, eli virrankulutus on pientä.
Sähkötakan sisällä on leditoiminen liekkikuva, joka heijastaa tulen tunnelman ympärilleen. Sähkötakoissa on usein myös sähköpatteri lämmitystä varten. Sähkötakka ei vaadi savupiippua ja se on helppo asentaa paikoilleen mihin tahansa sisätilaan ottaen huomioon takan turvallisuusohjeet. Hienoimpien sähkötakkojen liekkikuvaa ja lämmitystä voi ohjata kaukosäätimellä. Saat siis nappia painamalla aikaiseksi tulen tunnelman ja lämmön, ilman että sinun on huolehdittava sytyttämisestä tai polttopuiden lisäyksestä.
Haluatteko kuulla lisää Bio-etanolitakoista tai sähkötakoista? Voitte jättää kätevästi yhteydenottopyynnön täältä tai soittaa numeroon 044 984 4185.

Westbo of Sweden bioetanolitakat

Westbo of Sweden bioetanoilitakat on valmistettu aitojen valurautakamiinoiden runkoon ja ovat siten erittäin turvallisia käyttää. Valurautakamiinan lasiluukusta näkyvä liekkikuva antaa tulen tunnelmaa ja lämpöä usean tunnin ajan yhdellä täytöllä. Upean perinteisen valurautakamiinan sisällä oleva bioetanoilisäiliö on helppo sytyttää ja sammuttaa. Perinteinen ulkonäkö ja turvalliset bioetanoilisäiliöt antavat hienoa tulentunnelmaa ja viihtyisyyttä kotiisi.

Katso tuotteet >>

Westbo of Sweden sähkötakat

Westbo of Sweden sähkötakkojen liekkikuva sytytetään kätevästi kaukosäätimellä. Takka siis käynnistyy nappia painamalla! Takan liekkikuvan nopeutta ja ulkonäköä voidaan säätää halutuksi. Takoissa on sähköpatteri puhaltimella, jolla huone saadaan nopeasti lämpimäksi. Myös lämmitystoimintoa ohjataan kaukosäätimellä. Victoria 100 ja Carl mallien kannessa on myös upea keraaminen keittolevy. Westbo of Sweden sähkötakat on valmistettu aitojen perinteisesti muotoiltujen valurautatakkojen runkoon ja niiden aidon näköinen sähköinen liekkikuva antaa tulen tunnelmaa ja lämpöä todella vaivattomasti nappia painamalla. Erinomainen valinta esimerkiksi kesämökin saunatupaan tai piharakennukseen. Sopii hyvin myös sisustus- tai tunnelmatakaksi kotiin.

Katso tuotteet >>