Ulkotulet

Katso kaikki ulkotulet klikkaamalla viereistä kuvaa.

Hwam Cubis ulkotakka lasiluukuilla corten teräs
Katso kaikki ulkotulet klikkaamalla kuvaa.
Ulkotuli, puutarhatakka, terassitakka tai ulkolämmitin, puutarhalämmitin, terassilämmitin. Rakkaalla lapsella on monta niemeä. Ulkotuli on nimensä mukaisesti ulkokäyttöön tarkoitettu tulenpolttolaite, joka antaa tulentunnelmaa ja lämpöä. Suosituimmat mallit toimivat vaivattomasti nestekaasulla. Nestekaasulla toimiva terassitakka on vaivaton, turvallinen ja helppo käyttää.
Ulkotulta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota laitteen pintamateriaaleihin. Kun laitetta säilytetään ja käytetään ulkona, on se sään vaikutuksille altis. Ulkotulta tai ulkolämmitintä säilytetään ja käytetään nimensä mukaisesti ulkona, niin se on koko ajan sään vaikutuksille altis. Kun valitset ulkotulen tai ulkolämmittimen jonka kuorirakenne on keraaminen ja metalliosat ruostumatonta terästä, ulkotuli pysyy pidempään kauniin näköisenä ja hyväkuntoisena. Keraamista kuorirakennetta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja metalliosia ei auringon valo haalista ja ne on helpompi pitää puhtaana.
Nestekaasulla toimiva ulkotuli on helppo sytyttää piezo-sytytyksellä ja sen tehoa voi kätevästi säätää liekinsäätimellä. Parhaissa ulkotulissa on myös pyörät ja kantokahvat, jotta sen voi helposti siirtää uuteen paikkaan, tai varastoon jos sitä ei pitkään aikaan käytetä. Nestekaasulla toimiva ulkotuli toimii myös lämmittimenä, jolla saat jatkettua terassikautta myös kesän jälkeen.

Neocube-o ulkotulet

Nestekaasutoimisen neocube-o ulkotulen upea keraaminen kuori tekee kaasutakasta todellisen tunnelmanluojan pihaan ja terassille. neocube-o ulkolämmittimen lasikupu ja tulinäkymä suurempi ja parempi kuin kilpailijoillaan. Keraamisia pintavaihtoehtoja ja värejä on 14. Keramiikkapintaan ei vaikuta auringon UV säteily, eikä se naarmuunnu helposti. Keraaminen pinta on myös helppo pitää puhtaana. neocube-o kaasutakan voi sijoittaa pihaan tai terassille luomaan upeaa tulen tunnelmaa. Takan teho on 7 kW ja se myös luo lämpöä ympärilleen. Viimeistelty ulkonäkö ja huippuhienot keraamiset pinnat ovat upea yhdistelmä. neocube-o ulkotulet valmistetaan alusta loppuun asti Saksassa, joten laatu ja ulkonäkö on paras mahdollinen.

Katso tuotteet >>