Kiertoilmatakat

neocube P21 kiertoilmatakka
Katso kaikki kiertoilmatakat klikkaamalla kuvaa.
Kiertoilmatakat ottavat viileän huoneilman kuorirakenteensa sisään ja puhaltaa lämmenneen ilman takaisin huoneeseen. Kiertoilmatakalla saadaan suurikin tila nopeasti lämpimäksi. Kiertoilmatakan rakenteeseen kuuluu yleensä teräksinen tai valurautainen takkasydän, jonka ympärille tehdään kivi- tai muusta palamattomasta rakenteesta kuoret. Huoneilma lämpenee takkasydämen ja kuoren välissä ja puhaltuu takaisin huoneeseen kuoreen tehtyjen aukkojen kautta.
Kamiinaa, jossa on kiertoilmatoiminto, voidaan myös kutsua kiertoilmatakaksi. Kiertoilmatakka painaa usein vain alle 300 kg, joten se ei yleensä tarvitse allensa vahvistettua lattiaa. Kiertoilmatakoissa käytetään monesti hissiluukullisia takkasydämiä, suosituimpia ovat takkasydämet, joista tuli näkyy kolmeen suuntaan.
Kiertoilmatakan kuoret voidaan tehdä myös varaavasta kivimateriaalista ja kuorirakenteen sisään voidaan asentaa kivimassa lämpömakasiiniksi, jolloin takan lämmönvarauskyky paranee. Kiertoilmatakan parhaita puolia on sen muunneltavuus. Kuorirakenne voidaan tehdä juuri sellaiseksi kuin asiakas haluaa. Kiertoilmatakka on hyvä valinta kotiin tai mökille kun halutaan saada lämpöä heti kun tulet on sytytetty.

neocube takat Saksasta

neocube kiertoilmatakat on erittäin helppo asentaa. Koko takkaosa on valmiiksi kasattu. Takkaosan ympärille nostetaan valmiit keraamiset kuorielementit joita ei tarvitse pinnoittaa. Kuorielementtejä on kymmeniä eri värejä ja pintoja. Laadukkaat keraamiset 12 mm paksut kuorielementit antavat takalle viimeistellyn ja hienon ulkonäön. Takan ala- ja yläosaan sekä laajennusmoduuleihin voit valita kaikkiin saman tai vaikkapapa kaikkiin eri keraamisen pinnan ja värin.

Katso tuotteet >>

ranskalaiset kiertoilmatakat ja valurautaiset takkasydämet.

Seguin takat ja takkojen rakennussarjat Ranskasta

Seguin kiertoilmatakkamallisto on tunnettu laadukkaista käsintehdyistä kiviosistaan. Laajan vakiomalliston lisäksi teemme kiertoilmatakkojen kivi- ja kuoriosia myös mittojen mukaan. Takkoihin voit valita joko saranaluukun tai hissiluukun. Mallistosta löytyy yksiluukullisia, kulmaluukullisia, läpiluulullisia ja kolmilasisia tulipesiä.

Ranskalaiset kiertoilmatakat ja hissiluukulliset takkasydämet.

Axis takat ja takkojen rakennussarjat Ranskasta

Axis kiertoilmatakkamallisto on tunnettu laadukkaista käsintehdyistä kiviosistaan. Laajan vakiomalliston lisäksi teemme kiertoilmatakkojen kivi- ja kuoriosia myös mittojen mukaan. Kiertoilmatakkojen sydämenä käytetään Axis hissiluukullisia takkasydämiä. Mallistosta löytyy yksiluukullisia, kulmaluukullisia, läpiluukullisia ja kolmilasisia tulipesiä.