Ajankohtaista

Tanskalaiset Hwam ja Wiking takat alehinnoin maaliskuun 2024 ajan. Säästä 250,- – 400,-

Kymmeniä upeita malleja, kaikissa automaattinen palonhallintajärjestelmä, joka takaa että puu palaa puhtaammin ja tehokkaammin.

Katso aletuotteet klikkaamalla tästä.

Wiking Mini 2 penkillä
Hwam 3110m pilarijalustalla

Uusia tulisijatuotteita Suomen Takkatuonti Oy:ltä. Tanskalaisen tulisijavalmistajan Metorin kaikki tuotteet nyt valikoimassa:

Meteor kiertoilmatakat, Svendsen kamiinat ja Jupiter takkasydämet. Meteor tulisijoista löydät lisätietoja Takkatuonnin sivuilta: https://takkatuonti.fi/tuote-osasto/kamiinat-ja-valmistakat/meteor/ ja valmistajan sivuilta: https://www.meteor.dk/meteor-braendeovne sekä klikkaamalla alla olevia kuvia.

Meteor 550 kiertoilmatakka vuolukivisivuilla
Meteor kiertoilmatakat
Perinteinen tanskalainen Svendsen 1 kamiina vuolukiviiverhoilulla ja uunilla
Svendsen kamiinat
Jupiter takkasydän mallit
Jupiter takkasydämet. 52 mallia.

Hyvä kiertoilmatakka tai kiertoilmakamiina.

Kuinka valita hyvä kiertoilmatakka tai kiertoilmakamiina ja lämmittääkö se? Lue lisää Suomen Takkatuonti Oy:n kiertoilmatakoista ja kamiinoista kiertoilmatoiminnolla arttikkelista:

https://takkatuonti.fi/2021/11/hyva-kiertoilmatakka-tai-kiertoilmakamiina/

Wiking Miro 4 kevyttakka valkoisilla kaakelikuorilla
Tanskalainen Wiking kamiina kiertoilmatoiminnolla.
neocube S20XL kiertoilmatakka
Saksalainen neocube kiertoilmatakka.

Gabriel kaakeliuuneilla uudet kotisivut: https://www.gabrielkakelugnar.com/

Uusilla sivuilla paljon uusia hienoja kuvia ja filmejä. Tietoakin tullut lisää. Gabriel kaakeliuunit valmistetaan Ruotsissa. Uuneja on pyöreitä ja neliskanttisia, moderneja ja perinteisiä. Katso kaikki mallit valmistajan sivuilta, tai Suomen Takkatuonti Oy:n sivuilta: https://takkatuonti.fi/tuote-osasto/varaavat-takat/

 

Kaakeliuunin kruunu

neocube-o kaasutakat pihalle ja puutarhaan kampanjahinnoin 10.5-6.6.2021 välisen ajan.

SÄÄSTÄ 300,-

Katso mallit ja hinnat: https://takkatuonti.fi/tuote-osasto/ulkotulet/

Lue lisää neocube-o pihatulista:https://takkatuonti.fi/2020/04/neocube-o-kaasutakat-ulkokayttoon/

Wamsler puuliedet nyt Suomen Takkatuonti Oy:ltä

Wamsler on tunnettu kovaa käyttöä kestävistä huippuhienoista puuliesistään. Puuliesien materiaalit on tarkoin valittu kestämään kuumuutta ja keittiön olosuhteita. Saksalaisen Wamsler yhtiön 140 vuotisen historian aikana Wamsler puuliesistä on tullut erittäin suosittuja koko Euroopassa. Wamsler WI-mallien keittokannen voi valita teräksisenä, keraamisena tai upeilla keraamisilla HotSpots-keittolevyillä joiden väri vaihtuu kuumuuden mukaan. 

Wamsler Westminster-mallistosta löytyy 70 cm ja 90 cm leveät puuliedet teräksisellä tai keraamisella keittotasolla. Liedet voi valita tulipesällä josta tuli näkyy, tai käytännöllisillä tulipesillä joissa umpinaiset luukut.

Wamsler puuliesien tulipesän ja uunin voi valita joko oikealle tai vasemmalle puolelle liettä.

Lue lisää Wamsler puuliesistä: Wamsler puuliedet.

Harmaa Wamsler WI-75 puuliesi
Wamsler WI-75. Kuusi värivaihtoehtoa.
Valkoinen Wamsler WI-40 puuliesi
Wamsler WI-40. Kuusi värivaihtoehtoa.
Valkoinen Westminster K176 F/A 70 puuliesi
Westminster K176 70. Valkoinen tai musta.
Valkoinen Westminster K176F/A 90 puuliesi keraamisella keittolevyllä
Westminster K176 90. Valkoinen tai musta.

Thermorossi puuhelloista uudet evolution (evo) versiot joiden teho ja hyötysuhde ovat entistä parempia ja päästöjen määrä pienempi. Evo luokituksen puuhelloja ovat: Thermorossi Klara evo, Themorossi Viola evo, Thermorossi Viola evo Stone, Themorossi Margot evo, Thermorossi Margherita evo ja Thermorossi Margherita evo Stone. Uusien evo mallien teho 12,3 kW ja hyötysuhde 89%

Thermorossi klara puuhella luukku kiinni
Thermorossi Margherita puuhella punainen kaakeli
Thermorossi marghereita stone puuhella luukku auki

Ranskalaiselta JC Bordeletilta uusi design takka. Suosikkimalli Tatiana 997 uusi versio: tuli näkyy kummallekin puolelle takkaa!

Ranskalainen JC Bordelet katosta roikkuva design takka

Lue lisää JC Bordelet design takoista:

https://takkatuonti.fi/2021/02/jc-bordelet-design-takat/

Hwam ja Wiking takat edullisesti

Hwam ja Wiking takat kampanjahinnoin helmikuun 2021 ajan. Hwam takat säästä 400,- normaalihinnasta. Wiking takat säästä 200,- normaalihinnasta. Katso alennetut hinnat klikkaamalla linkkejä alta:

Katso kaikki Hwam takat klikkaamalla tästä.

Katso kaikki Wiking takat klikkaamalla tästä.

 

Hwam takka edullisesti
Wiking takka edullisesti
Hwam takka edullisesti
Wiking kamiina edullisesti

Takan hankinta mielessä, kysymyksiä ja vastauksia.

Takkaa hankkiessa on selvitettävä monenlaisia asioita. On tietysti mietittävä minkälaisen takan haluaa ja mitä odottaa takalta, mutta ihan ensin on selvitettävä minkälaiseen rakennukseen takka tulee ja mitä on otettava huomioon savupiipun- paloimantuonnin- ja lattian kantavuuden osalta.

Tässä muutamia vinkkejä joita on otettava huomioon jo takan valinnan alkuvaiheessa.

https://takkatuonti.fi/2021/01/takan-hankinta-mielessa-kysymyksia-ja-vastauksia/

Gabriel studio kaakeliuuni

Retrokamiina Hwam Classic 4

Suurin osa takoista ja kamiinoista on modernin näköisiä, mutta moni pitää myös perinteisemmästä muotoilusta. Hwam Classic 4 on perinteistä Tanskalaista kamiinamuotoilua parhaimmillaan. Peruskamiinassa on leveä tulipesä ja kannessa keittolevyt. Lisävarusteena korotettu sokkeli puutilalla ja yläosan uuni ruoan laittoa varten. Vaikka kamiina on perinteisesti muotoiltu, on palotekniikka kuitenkin tämän päivän säädösten mukaista. Hwam Classic 4 sopii hienosti mökille tai kotiin. Katso Hwam Classic tiedot linkistä:https://takkatuonti.fi/tuote/hwam-classic-4-kamiina-keittolevyilla-ja-uunilla/

Hwam Classic 4 kamiina sokkelilla ja uunilla
Hwam Classic 4 kamiina sokkelilla

Upeat Thermorossi pellettitakat lämmittävät vaivattomasti.

Suomen Takkatuonti Oy:n uusia tuotteita ovat Italialaisen Thermorossin valmistamat upeat pellettitakat. Uusissa Thermorossi Bellavista S2 ja Thermorossi Bellavista R2 pellettitakoissa on ominaisuuksia jotka lisäävät pellettitakan käyttömukavuutta ja lämmitystehoa. Bellavista pellettitakkojen huomattavan suuresta lasiluukusta tuli näkyy todella laajalle ja korkeatasoinen automaattisesti puhdistuva pellettipoltin palaa kauniilla liekillä. Takoissa on kiertoilmatoiminto ja niiden tehon saa säätymään automaattisesti huonetermostaatin avulla. 

Lue lisää Thermorossi pellettitakoista klikkaamalla tekstiä.

 

Thermorossi Bellavista S2 pellettitakka
Thermorossi Bellavista R2 pellettitakka

Vesikiertoisella puuhellalla lämmität asunnon ja laitat ruokaa.

Italialaisen Thermorossin vesikiertoiset puuhellat nyt myynnissä Suomen Takkatuonti Oy:llä. Puuhella liitetään asunnon vesikiertoiseen keskuslämmitysjärjestelmään. Kun puuhellassa poltetaan tulta, lämpiää vesi asunnon vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä ja samalla hellalla voi lämmittää tai valmistaa ruokaa. Thermorossin puuhelloissa on useita eri teho- ja kokovaihtoehtoja, maalatulla, emaloidulla tai kaakelipinnalla. Hellan keittotaso on vakiona terästä ja lisävarusteena keraaminen. Thermorossin vesikiertoisten puuhellojen sisäosiin saa korroosiosuojaksen joka pidentää takuun 8 vuoteen. Vesikiertoisen puuhellan asentaminen vaatii aina LVI-alan ammattilaisen.

Vesikiertoinen Themorossi Country F30evo puuhella punaisilla kuorilla

Black Friday tarjoukset!

Hwam ja Wiking kiertoilmatakat Black Friday tarjoushinnoin 27.11.2020 – 4.12.2020. Kysy tarjous jälleenmyyjältäsi.

Tanskalainen Hwam AS valmistaa kiertoilmatakkoja, valmistakkoja ja kamiinoita Hwam ja Wiking tuotemerkeillä. Kaikki Hwam ja Wiking takat valmistetaan käsityönä Tanskassa, joten viimeistely on erinomainen. Hwam ja Wiking takoissa on Autopilot / Automatic toiminto joka ohjaa kamiinaa palon aikana niin ettei sitä tarvitse kokoajan säätää itse. Automatiikka helpottaa takan sytyttämistä ja polttaa puut puhtaammin. Hwam takat saat mustana, harmaana tai valkoisena ja Wiking takat mustana tai harmaana.

Katso Hwam kiertoilmatakat tästä linkistä: Hwam kiertoilmatakat

Katso Wiking kiertoilmatakat tästä linkistä: Wiking kiertoilmatakat

Löydä lähin jälleenmyyjäsi: Jälleenmyyjät

black_friday_tarjous_takka_Wiking_Miro1
black_friday_tarjous_takka_hwam3110m
black_friday_tarjous_takka_hwam3660m

Lue suomela.fi sivustolta helpot vinkit takan valintaan:

https://www.suomela.fi/helpot-vinkit-takan-valintaan/

Takan valinnan ei tarvitse olla vaikeaa, kunhan ensin miettii mitä odottaa takalta, ja minkälainen takan käyttäjä itse on? Sen jälkeen on hyvä tutustua eri tulisijamallien eroihin että osaa valita itselle sopivimman tuotteen. Jos esimerkiksi haluaa että lämpöä tulee nopaesti eikä halua vahvistaa lattiaa takan alta, on hyvä valinta kiertoilmatakka. Jos taas haluaa näyttävän huonekalun kannattaa tutustua JC Bordelet design-takkoihin.

Viereisen kuvan neocube kiertoilmatakassa keraaminen valmis kuori. Erittäin helppo asentaa, eikä tarvitse pinnoittaa. Voit valita 8 erilaisesta pinnasta takan ylä- ja alaosaan samat tai eri pinnat ja värit.

kiertoilmatakan valintakone

Uusia kiertoilmatakkamalleja Tanskalaiselta Hwam:ilta.

4100 sarjan takat ovat täysin pyöreitä ja saat ne mustana tai harmaana. Takan voi valita sivulaseilla tai ilman ja niitä valmistetaan kolmea eri korkeutta. Viereisessä kuvassa Hwam 4120 kiertoilmatakka harmaana.

Hwam kiertoilmatakoissa on Autopilot palonsäätöjärjestelmä joka ohjaa takkaa palamaan mahdollisimman puhtaasti kaikissa polton vaiheissa. Takan tulipesän sisällä on kaksoismetallijousi joka reagoi kuumuuteen ja ohjaa paloilmansyöttöä tulipesään, eli takkaa ei tarvitse kokoajan säätää itse.

Katso kaikki uutuusmallit sivuiltamme: 

https://takkatuonti.fi/tuote-osasto/kamiinat-ja-valmistakat/hwam/

Hwam 4120 kiertoilmatakka