Takkasydämet

Katso kaikki takkasydämet klikkaamalla viereistä kuvaa. 

Axis XP 100 hissiluukullinen kolmilasinen takkasydän
Katso kaikki takkasydämet klikkaamalla kuvaa.
Takkasydämiä käytetään kiertoilmatakan tulipesinä ja avotakkojen lämmitystehon parantamiseen. Kiertoilmatakkojen tulipesinä käytetään teräs tai valurautapintaisia takkasydämiä, joissa on usein hissiluukku.
Suosituimmissa takkasydämissä tuli näkyy kolmeen suuntaan. Kiertoilmatakan takkasydäntä valitessa kannattaa miettiä minkä kokoiseen huoneeseen takkasydän tulee? takkasydämen antavat todella suuria lämpötehoja, ja pieneen huoneeseen ei kannata valita liian suurta takkasydäntä.
Avotakan lämpötehoa voidaan parantaa asentamalla avotakan tulipesään teräksinen tai valurautainen takkasydän. Takkasydän vähentää avotakan puunkulutusta todella paljon. Lisäksi avotakkaan asennettu takkasydän lämmittää huoneen todella paljon paremmin kuin pelkkä avotakka. Kun avotakkaan asennetaan takkasydäntä, on takkasydän liitettävä hormiin kiinteästi savuputkella. Kun avotakkaa uudistetaan takkasydämellä, työ kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi että tulos olisi paras mahdollinen.
ranskalaiset kiertoilmatakat ja valurautaiset takkasydämet.

Seguin valurautaiset takkasydämet Ranskasta

Seguin takkasydämien valurauta on erittäin tiivistä ja kestävää. Takkasydämien valurautaosissa on vähemmän halkeamia ja huokosia kuin useimmilla kilpailijoilla. Tämä johtuu siitä että valuraudan puhtaus on huipussaan ja osien valu on vahva. Mallistosta löytyy yksilasisia, kulmaluukullisia, kolmilasisia ja jopa nelilasisia takkasydämiä. Moniin malleihin saa myös hissilukun. Valurautainen takkasydän hissiluukulla on usein huomattavasti edullisempi kuin vastaava teräksinen takkasydän.

Katso tuotteet >>

Ranskalaiset kiertoilmatakat ja hissiluukulliset takkasydämet.

Axis hissiluukulliset takkasydämet Ranskasta

Axis hissiluukulliset takkasydämet ovat hienosti viimeisteltyjä, käsintehtyjä huipputuoteita. Takkasydämen hissiluukkumekanismi on poikkeuksellisen kestävä ja varmatoiminen ketjuvälityksensä ansiosta. Takkasydänten tulipesän tulitiilet ovat varaavaa massaa ja varaavat lämpöä pidempään. Mallistoon kuuluu yksilasisia, kulmaluukullisia, kolmelasisia ja läpiluukullisia takkasydämiä.

Katso tuotteet >>