Gabriel kaakeliuunit.

Perinteinen pyöreä kaakeliuuni.

Nauti kaakeliuunin lämmöstä ja hehkusta kylminä vuodenaikoina.

Lasiluukkujen kautta näkyvä liekki ja valo kokoaa ihmiset ympärilleen. Gabrielin täydellisesti muotoillut kaakeliuunit saat pyöreinä ja neliskulmaisina, sekä klassiseen että moderniin tyyliin.

Käsityönä tehdyt kaakelit monipuolisine koristeineen ja useine malleineen sekä väreineen takaavat, että löydät juuri sinulle sopivan kaakeliuunin.

Gabriel Burmeister oli taiteilija, graafinen suunnittelija ja keraamikko, joka kehitti erityisen fajanssityylin viimeisen vuosisadan alussa. Hän oli inspiroitunut tekniikoista, joita Ruotsin vanhat tehtaat Rörstrand ja Marieberg tuottivat 1800-luvulla, jo tuolloin kaakeliuuneihin. Gabriel Burmeister teki yhteistyötä muiden ammattitaitoisten suunnittelijoiden kanssa, joista yksi oli Dalacarlian Gagnefista peräisin oleva Hjalmar Dahl, joka oli aikaisemmin sisustanut laattalattiat Boiver-uunitehtaalla Uppsalassa.

Gabriel Burmeister hankki vuonna 1925 Timmernabbenissä fajanssikeramiikkatehtaan, jonka historia ulottuu vuoteen 1859. Uunien ja kaakeleiden valmistus tapahtuu edelleen samalla paikalla.

Burmeister-perhe johtaa edelleen Gabriel Keramik yhtiötä ja tavoite on sama tänään kuin Gabriel Burmeisterin aikana; luoda tuotteita, jotka antavat lämpöä ja iloa sukupolville.

Moderni pyöreä kaakeliuuni.
Moderni pyöreä kaakeliuuni.
Moderni pyöreä kaakeliuuni.

Gabriel-kaakeliuunit tarjoavat tasaisen ja mukavan lämmön

sekä vanhemmissa että uusissa energiaälykkäissä kodeissa. Uunit varaavat lämpöä pitkään. Nykyaikaisen polttotekniikan ansiosta hyötysuhde on korkea ja päästöt alhaiset. Suuri hyötysuhde tarkoittaa myös sitä, että tarvitaan vähemmän polttoainetta. Hitaasti lämpöä vapauttavan uunin käyttäminen on myös kustannustehokasta.

Gabriel kaakeliuuni yhdistää monia ominaisuuksia, kuten muotoilun, tyylin ja tilan, ja edut, kuten ilo, lämpö, säästö, laatu, turvallisuus ja ympäristö.

  • Suunnittelu ja tyyli – uunien ulkonäköä ja kokoa voidaan säätää asiakkaan vaatimusten mukaan ja sovittaa hyvin perinteiseen ja moderniin sisustukseen.
  • Tila – Kaakeliuuni nähdään hienompana huonekaluna kuin tavallinen takka.
  • Lämpö – Lämpöä varaava takka tarjoaa mukavan lämmön 24 tunnin ajan
  • Hyödyllinen ilo – Hyödynnä energiaa ja saat hiukan liikuntaa tehdessäsi klapeja.
  • Talous – lisää kiinteistön arvoa, korkea hyötysuhde vaatii vähemmän puuta ja säästää energiaa.
  • Laatu – takka, joka kestää sukupolvien ajan.
  • Turvallisuus – omavarainen ja muista lämmönlähteistä riippumaton. Uuni pitää talon lämpimänä sähkökatkosten aikana.
  • Ympäristö – ”Puhdas palaminen” = erittäin korkea palamisen hyötysuhde ja alhaiset päästöt.
Perinteinen neliskanttinen kaakeliuuni.
Perinteinen neliskanttinen kaakeliuuni.
Perinteinen neliskanttinen kaakeliuuni.