Tässä takassa on kaikki mitä tarvitset!

Italialaisella Thermorossi Anna kiertoilmatakalla lämmität kodin tai mökin ja lisäksi sillä voi valmistaa ruokaa ja lämmittää vettä.

Anna kiertoilmatakan kannessa on lämpölevy, joka saavuttaa 80 C-100 C asteen lämpötilan. Levy on emaloitua valurautaa, ja sen päällä voi valmistaa ruokaa tai lämmittää vettä.

Ainutlaatuisen Thermorossi Anna kiertoilmatakasta tekee sen suuri uuni, joka saadaan yli 250 C asteen lämpöiseksi. Samalla kun lämmität tilan, voi uunissa valmistaa tai lämmittää ruokaa. Uuniin sopii 30 cm uunivuoka ja uunissa on lämpömittari ja lasiluukku.

Thermorossi Anna kamiina uunilla ja keittolevyllä
Thermorossi Anna maiolica kamiina uunilla ja keittolevyllä
Thermorossi musta Anna kamiina uunilla ja keittolevyllä

Takasta on neljä eri varsiota. Tummanharmaa Valurauta/teräs, beige kaakeli, punainen kaakeli ja vuolukivi. Viimeistelty ulkonäkö ja harkitut yksityiskohdat, kuten takan jalat, jotka nostavat sen irti lattiasta, helpottavat puhdistamista ja antavat Thermorossi Anna kiertoilmatakalle upean ulkonäön.

Thermorossi Anna maiolica kamiina uunilla ja keittolevyllä

Thermorossi Anna kamiinan materiaalit ovat laadukkaita. Tulipesän luukku on valurautaa, eli kestää käytössä taipuilematta. Kaikissa malleissa on sytytyspelti, joka helpottaa takan sytyttämistä niin etteivät savut tule sytytysvaiheessa huoneeseen. Takan kiertoilmatoiminto levittää lämmön nopeasti suurelle alueelle.

Käy kotisivuillamme ja katso kaikki takat, kamiinat ja puuhellat joilla voit valmistaa ruokaa ja lämmittää kodin tai mökin klikkaamalla tästä.