JC BORDELET design takat.

Ranskalainen JC Bordelet katosta roikkuva design takka
Uutuusmalli JC BORDELET Tatiana 997 luukku kummallakin puolella takkaa.

JC BORDELET on suunnitellut ja valmistanut design-takkoja yli 35 vuoden ajan.

Takat on palkittu lukuisilla muotoilupalkinnoilla, kuten muotoilun Janus palkinnolla ja edustaneet usein Ranskaa arvostetulla kansainvälisellä tasolla messuilla ja tapahtumissa.

Anna itsesi ihastua luomuksistamme ja kuvittele mittatilaustyönä tehty design-takka omaan kotiisi.

Jälleenmyyjämme osaavat vastata vaativiin odotuksiisi ja saamme takan sovitettua juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi.

Ranskalainen JC Bordelet design takka.
JC BORDELET Zelia 908 kiiltävä oranssi.

Katosta roikkuva design takka.

Jean-Claude Bordelet esitteli 1982 Pariisin messuilla keskellä huonetta olevan takan, joka roikkui katosta ja jonka tulipesä oli auki joka suuntaan ympärilleen. Takka oli lakattu siniseksi. Siitä lähtien innovaatiot ovat jatkuneet, ja olemme jatkuvasti asettaneet tuotteemme alamme kärkijoukkoon: Yksilöllinen valmistus, innovaatiot ja edistyneet tekniikat rakentavat uutta.

Ranskalainen JC Bordelet design takka.
JC BORDELET Eva 992 kiiltävä metallinvärinen avotakkamalli.

Takka lämmittää ja on kaunis huonekalu.

Takan on tietysti lämmitettävä, mutta sen on myös heijastettava persoonallisuuttasi ja tyylitajuasi. Onhan se keskeinen huonekalu kodissasi. Kun valitset JC Bordelet design-takan, valitset design-takkojen edelläkävijän laadukkaalle tuotannolle ja viimeistelylle. Me teemme takasta juuri sinun toiveidesi mukaisen, voit esimerkiksi valita värin 180 eri RAL värikoodista suurimmalle osalle tuotteistamme.

JC BORDELET takkoja on useita eri malleja monin eri asennusvaihtoehdoin.

Keskelle huonetta tulevat design-takat, joiden tulipesästä tuli näkyy kaikkialle ympärilleen. Näissä malleissa on katosta roikkuvia takkoja sekä omalla jalustallaan lattiaan nojaavia takkoja. Voit valita tulipesän, jossa on lasiluukut tai takkamallin, joka on tyyppiä avotakka. Katosta roikkuvia malleja, joista tuli näkyy 360 astetta ovat JC BORDELET Julietta 985, Lea 998, Zelia 908 sekä Zelia 908 avotakkana. Lattiaan jalustallaan nojaavat design-takat, joista tuli näkyy kaikkialle ympärilleen ovat JC BORDELET Alexia 995, Alexia 995 avotakkana, Eolia 907, Eva 992, Eva 992 avotakka, Julietta 985 ja Julietta 985 avotakka sekä Marina 993.

Julietta 985 design takka roikkuu katosta
Julietta 985
Ranskalainen JC Bordelet design takka.
Lea 998
Ranskalainen JC Bordelet design takka.
Zelia 908
Ranskalainen JC Bordelet design takka.
Zelia 908 avotakka
Ranskalainen JC Bordelet design takka.
Alexia 995
Ranskalainen JC Bordelet design takka.
Eolia 907
Ranskalainen JC Bordelet design takka.
Eva 992 avotakka
Ranskalainen JC Bordelet design takka.
marina 993

Keskelle huonetta tulevat design-takat, joiden tulipesää voi kääntää 360 astetta. JC BORDELET design-takkojen malleissa Calista 917 luukku toisella puolella tai luukku kummallakin puolella sekä avotakkamalli Tatiana 917 voit valita joko perusversiot tai tulipesän, jota voi kääntää 360 astetta ympäri.

Ranskalainen JC Bordelet design takka.
Calista 997 luukku kummallakin puolella
Ranskalainen JC Bordelet design takka.
Tatiana 997 avotakka

Design-takat avonaisella tulipesällä (avotakat). Avotakkamallisia JC BORDELET takkoja ovat Alexia 995, Elisa 981, Eolia 907, Eva 992, Julietta 985 sekä suosituin mallimme Tatiana 997 yhdellä luukulla tai luukku kahteen suuntaan.

Design takan asentaminen vaatii aina paljon ammattitaitoa. Siksi suosittelemmekin, että asennuksen suorittaa valtuuttamamme jälleenmyyjä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan upea ranskalainen design-takka juuri sinun olohuoneeseesi. Lisätietoa JC BORDELET design-takoista:

www.takkatuonti.fi

www.bordelet.com

facebookista meidät löydät nimellä Takkatuonti.

Voit katsella useita videoita JC BORDELET takkojen valmistuksesta ja esittelystä Suomen Takkatuonnin youtube kanavalta:

Takkatuonti youtube.