Design takat

Design takka on viihtyisyyskäyttöön tehty hieno huonekalu, jossa poltetaan tulta ja saadaan siten upea tulen tunnelma yksilöllisestä kauniista takasta. Design takan yhteydessä ei useinkaan ajatella, että lämmittääkö se, vaan enemmänkin miltä takka näyttää. Takassa poltetut puut tuottavat joka tapauksessa myös lämpöä.
Suosituimmat design takat ovat katosta roikkuvia terästakkoja, joissa on suuret lasiluukut, joista tuli näkyy kaikkialle takan ympärille. Design takkoja tehdään myös avotakka malleiksi, joissa ei ole lasiluukkuja tulipesässä. Design takkaa tilatessa voi yleensä vaikuttaa takan väreihin ja varusteluun, jolloin siitä saadaan hyvin yksilöllinen ja sopiva tilaan, johon se on tulossa. Design takan tulipesän ovat monesti suuria, joten kovin pieneen tilaan sitä ei kannata valita.
Ranskalaiset design takat.

JC Bordelet takat Ranskasta

JC Bordelet on täysin ainutlaatuinen kokonaan käsintehty takkamallisto. Kaikki mallit tehdään tilauksesta juuri asiakkaan asuntoon sopiviksi. Design takka sopii parhaiten edustavaa ympäristöön huomion keskipisteeksi. Katso ja ihastu!

Katso tuotteet >>

Ranskalaiset kiertoilmatakat ja hissiluukulliset takkasydämet.

Axis valmistakat ja design takat Ranskasta

Huippumoderni Axis design takka on kaunis huonekalu ja sisältä täyttä palotekniikkaa. Takan paloilma syötetään kuumana yläkautta suoraan liekkeihin, niin että tuli palaa puhtaammin ja tehoa tulee paljon. malliston neliskulmaiset takat puhuttelevat modernia sisustajaa, erityisen suosittu on metrin leveä malli jossa on erittäin suuri lasiluukku kummallakin puolella.

Katso tuotteet >>