Design takat

Ranskalainen JC Bordelet design takka.
Katso kaikki design takat klikkaamalla kuvaa.
Design takka on viihtyisyyskäyttöön mittojen ja asiakkaan toivomusten mukaan tehty hieno huonekalu, jossa poltetaan tulta ja saadaan siten upea tulen tunnelma yksilöllisestä kauniista takasta. Takka on tärkeä osa sisustusta ja sen ulkonäön valintaan on kiinnitettävä huomiota, varsinkin koska takka seisoo keskeisellä näkyvällä paikallaan useimmiten keskellä huonetta. Design takan yhteydessä ei useinkaan ajatella, että lämmittääkö se, vaan enemmänkin miltä takka näyttää. Takassa poltetut puut tuottavat joka tapauksessa myös lämpöä. Design takkojen lämmöntuotossa on eroja, joten takkaa valitessa kannattaa tutustua takan suoritustasoilmoitukseen.
Suosituimmat design takat ovat katosta roikkuvia terästakkoja, suurilla lasiluukuilla, joista tuli näkyy kaikkialle takan ympärille. Design takkoja tehdään myös avotakka malleiksi, joissa ei ole lasiluukkuja tulipesässä. Design takkaa tilatessa voi yleensä vaikuttaa takan väreihin ja varusteluun, jolloin siitä saadaan hyvin yksilöllinen ja sopiva tilaan, johon se on tulossa. Design takan tulipesän ovat monesti suuria, joten kovin pieneen tilaan sitä ei kannata valita. JC Bordelet design takka suunnitellaan alusta loppuun asiakkaan toiveiden mukaisesti. Takka voidaan sovittaa mihin tahansa huonekorkeuteen, ja asiakkaana voit valita kuinka korkealle tulipesä asennetaan. Suunnitteluvaiheessa voit vapaasti valita takan värin ja lakkapinnan. Voimme myös muuttaa hyllyjen tai reunusten leveyttä ja materiaaleja. Design takat tehdään aina asiakkaan omien vaatimusten mukaan.
Ranskalaiset design takat.

JC Bordelet takat Ranskasta

JC Bordelet on täysin ainutlaatuinen kokonaan käsintehty takkamallisto. Kaikki mallit tehdään tilauksesta juuri asiakkaan asuntoon sopiviksi. Design takka sopii parhaiten edustavaa ympäristöön huomion keskipisteeksi. Suosituimpia malleja ovat katosta roikkuvat JC Bordelet design takat joku suljetulla tulipesällä tai avotakka-malleina. Katso ja ihastu!

Katso tuotteet >>

Ranskalaiset kiertoilmatakat ja hissiluukulliset takkasydämet.

Axis valmistakat ja design takat Ranskasta

Huippumoderni Axis design takka on kaunis huonekalu ja sisältä täyttä palotekniikkaa. Takan paloilma syötetään kuumana yläkautta suoraan liekkeihin, niin että tuli palaa puhtaammin ja tehoa tulee paljon. Malliston neliskulmaiset takat puhuttelevat modernia sisustajaa, erityisen suosittu on metrin leveä malli, jossa on erittäin suuri lasiluukku kummallakin puolella. Axis design takkojen takkasydämen alle voit valita metallipenkin, erikokoisia betonipenkkejä tai upean 230 cm leveän puupenkin.

Katso tuotteet >>