HWAM kamiinan elektronisesti ohjattu SmartControl-järjestelmä hallitsee palotapahtuman kaikkia vaiheita. Ohjaa kamiinaasi kännykällä palamaan mahdollisimman puhtaasti.

HWAM kamiinan SmartControl-järjestelmä

Puhtaammin ja paremmin puuta polttava takka.

HWAM-kamiinan SmartControl-järjestelmä on mahdollista saada lisävarusteena, jolla hallitaan elektronisesti tai automaattisesti koko palotapahtumaa.

SmartControl on täysin ainutlaatuinen automatiikka, jolla kamiina saadaan polttamaan puuta puhtaasti koko ajan  eikä vain optimiasetuksilla. Kun tavallisen kamiinan paloilmansyöttöä säädetään pienemmälle, alkaa se heti palamaan huonommin. HWAM-kamiinoiden SmartControl-järjestelmään kuuluu tulipesässä olevat lämpötila- ja happianturit. Anturit ohjaavat tulipesään syötettävää paloilmaa (ensiö-, toisio- ja huuhteluilma) koko polttojakson ajan. Järjestelmään kuuluu myös huonelämpötila-anturi, joka on langattomasti yhteydessä kamiinan SmartControl-järjestelmään. Huonelämpötila-anturiin asetetaan haluttu huonelämpötila kännykällä tai laitteen kaukosäätimellä. Kun tulet sytytetään palotapahtumaa ohjaava SmartControl-järjestelmä keskustelee huonelämpötila-anturin kanssa ja asettaa kamiinan palamaan niin, että se tuottaa mahdollisimman tarkasti huonelämpötila-anturiin asetetun lämpötilan. Tulipesän happi- ja lämpötila-anturit vahtivat, että kamiina palaa koko ajan puhtaimmalla mahdollisella tavalla.

Hwam kamiinan smart control puhdaspalotekniikka.
Hwam kamiinan smart control puhdaspalotekniikka.

HWAM SmartControl-järjestelmä ilmoittaa (hälyyttää siihen yhdistetyllä kännykällä) milloin on oikea aika lisätä puita. Kännykkään tallentuu myös laitteen hallintatietoja (mm. polttojaksoja, energiantuottoa), joita voi tarkastella myös jälkikäteen.

SmartControl-järjestelmä voidaan asettaa myös yötilaan, jolloin se ohjaa HWAM-kamiinan tuottamaan vähemmän lämpöä ja polttamaan puita pidempään.

Katso alla olevista videoista lisätietoa HWAM SmartControl-järjestelmästä:

katso video suoraan YouTubesta.
Katso video suoraan YouTubesta.