Viisi parasta takkaa

1. Paras kiertoilmatakka

Seguin Neva kiertoilmatakka kolmilasisella Axis hissiluukulla.
Seguin Neva takan penkkiosa on vaaleaa marmoria. Tulipesänä kolmilasinen hissiluukullinen Axis takkasydän, jonka hissiluukku liikkuu erittäin toimintavarman ja kestävän ketjun varassa. Takan yläosan värin ja materiaalin voi valita itse, ja se sovitetaan huonekorkeuteen.
Takan osat ja tulipesä on valmitettu Ranskassa, joten design on taattua tyyliä. Seguin Neva on valittu parhaaksi kiertoilmatakaksi, koska siinä on tulinäkyvyys kolmelle sivulle ja erittäin laadukas hissiluukullinen tulipesä. Halutun siitä tekee myös penkin arvokas marmori.
Neva takan hyviin puoliin kuuluu myös se että tulipesäksi voidaan valita myös pienempi versio ja penkin sekä kuoren ulkomittoja voidaan halutessa muuttaa juuri sinulle sopivaksi.
Leveä Hwam kamiina tai kiertoilmatakka suurella lasiluukulla.

2. Paras kamiina

Hwam 4660 kamiinaa saa mustana, harmaana ja valkoisena. Oveksi voi valita perinteisen oven valurautakarmeilla, tai modernin oven jossa musta lasi peittää karmin. Hwam on valmistettu Tanskassa ja sen huomaa viimeistellystä pohjoismaisesta designistä.
Kamiinan palotekniikasta on kaksi versiota. Hwam Auttopilot järjestelmä joka saa puun palamaan paremmin, tai Hwam IHS SmartControl järjestelmä jossa kamiinan toimintaa kauko-ohjataan kännykällä.
Hwam 4660 on valittu parhaaksi kamiinaksi koska siinä on suuri tulipesä johon mahtuu reilunkokoiset klapit ja leveä lasi josta tuli näkyy hienosti, mutta syvyyttä kamiinalla on vain vähän joten se ei vie paljon tilaa vaikka on näyttävä lämmityslaite.
Moderni pyöreä kaakeliuuni.

3. Paras moderni varaava takka

Gabriel Studio kaakeliuuneja saa punaisena, mustana ja valkoisena. Tilauksesta myös koristemaalatuilla kaakeleilla tai juuri sen värisillä kaakeleilla kun itse haluat.
Kaakelit ja uunin osat valmistetaan käsityönä Ruotsissa. Käsityönä valmistettu kaakeliuuni on huomiotaherättävän hieno huonekalu jonka ympärille on mukava kokoontua ja jonka varaava massa luovuttaa lämpöä pitkään.
Gabriel Studio on valittu parhaaksi varaavaksi takaksi upean ulkonäkönsä ja hyvän lämmönvarauskyvyn takia.
Perinteinen pyöreä kaakeliuuni käsintehdyillä kaakeleilla.

4. Paras perinteinen varaava takka

Gabriel kaakeliuunien  ainutlaatuiset käsintehdyt kaakelit luovat ympärilleen vanhanajan tunnelmaa ja kodikkuutta. Uunin perinteinen ja arvokas muotoilu periytyy vuosisataisesta ruotsalaisesta kaakeliuniperinteestä.
Gabriel kaakeliuuniin saat erilaisia hyllyjä ja kohoreunoja. Yläosan friisin ja kruunun voi valita pelkistettynä tai koristeellisena. Perinteiset pyöreät Gabriel kaakeliuunit on valittu parhaiksi perinteisiksi varaaviksi takoiksi perinteisen ja arvokkaan muotoilun ja silti modernin palotekniikan ansiosta.
Ranskalainen JC Bordelet design takka.

5. Paras design takka

Ranskalainen JC Bordelet:in valmistama Eva 992 design takka on todella ainutlaatuinen taideteos. Upean ulkonäön lisäksi siinä on moderni palotekniikka, joten Eva 992 ei ole pelkkä hieno huonekalu, vaan se tuottaa myös lämpöä.
JC Bordelet Eva 992 kuoren värin voit valita itse. Takan saa avotakka-mallina tai lasiluukuilla. Se voi olla keskellä huonetta, tai seinällä. JC Bordelet Eva 992 on valittu parhaaksi design takaksi monipuolisen ja mukautuvan ulkonäkönsä, sekä koko takan ympäri kulkevan lasiluukun ansiosta josta tuli näkyy kaikkialle.