Westbo of Sweden perinteiset valurautakamiinat ja puuhellat

Westbo of Sweden perinteiset valurautakamiinat ovat yhdistelmä hienoa perinteistä muotoilua ja modernia palotekniikkaa. Westbo Classic on huippuhieno valurautakamiina johon voit valita mustan maalipinnan tai useita värejä emalipinnalla. Kamiinan koristeellisuutta voi lisätä Gold ta Silver symboleilla ja kruunulla. Kaunis huonekalu joka myös lämmittää tehokkaasti!

Westbo Classic valurautakamiina sivukuva

Westbo Viktoria 85 ja 85 L valurautakamiinat saat sivulaseilla tai ilman. Voit jopa valita sivulasin vain toiselle puolelle, jos haluat. Viktoria 85 kamiinan suuren tulipesän lasiluukuista tuli näkyy hienosti, ja kamiinan kannen keittolevy on kätevä esimerkiksi mökillä.

Westbo Victoria 85L valurautakamiina huonekuva

Westbo Viktoria 100 ja 125 valurautakamiinat erovat toisistaan mitoiltaan, muuten ne ovat samanlaisia. Kumpaankin kamiinaan voi valita sivulasit tai kamiinan ilman sivulaseja. Kamiinan kannen keittölevyllä lämmittää kahviveden nopeasti. Suosikkimalli!

Westbo Victoria 125 valurautakamiina

Westbo Viktoria valurautakamiinan keittolevyllä lämmität ruokaa tai vettä nopeasti. Westbo kamiinoihin saa lisävarusteeksi myös paloilman tuonnin ulkoa.

Westbo Victoria valurautakamiina keittolevy

Westbo Carl on pieni valurautakamiina hienolla koristeellisella ulkonäöllä. Kamiina on parhaimmillaan pienissä tiloissa ja tunnelmanluojana. Carl kamiinan kannessa on kätevä keittolevy.

Westbo Carl valurautakamiina

Westbo Ankarsrum on pieni kapea puuhella joka sopii hienosti kalusteisiin integroituna tai vapaastiseisovana lämmitykseen ja ruoanlaittoon. Ankarsrum puuhellan voi valita koristeellisella ulkonäöllä tai pelkistetympänä (kuvassa). Kaikki Westbo tuotteet voidaan liittää savupiippuun päältä tai takaa.

Westbo Standard 30 puuhella

Westbo Standard puuhellalla valmistat ruokaa ja lämmität huoneen. Standard puuhellan saa valurautaluukulla tai lasiluukulla josta liekit näkyvät. Puuhellan kätevä lisävaruste on 10 litran messinkinen lämminvesitankki. Hellan voi asentaa muuratulle penkille tai siihen voi valita lisävärusteena jalat.

Westbo Standard puuhella

Voita katsoa kaikki tuotteet Suomen Takkatuonnin tulisijavalikoimasta:

https://takkatuonti.fi/tuote-osasto/perinteiset-valurautakamiinat-ja-puuhellat/

Sekä valmistajan sivuilta:

https://www.westbo.net/

Video Westbo kamiinoiden valmistuksesta youtubessa:

https://www.youtube.com/watch?v=bCtTDCa2vVo

Westbo of Sweden, perinteisiä valurautakamiinoita Ruotsista.

Ruotsalainen Westbo on valmistanut perinteisiä skandinaaviseen tyyliin sopivia valurautakamiinoita ja puuliesiä jo 25 vuotta. 

Ruotsissa on noin 100 sateista päivää vuodessa ja keskimääräinen lämpötila on alle + 10 ° C. Kamiina tai puuliesi tuo lämpöä ja mukavuutta koteihin. 

Ruotsin vuosisatoja vanha uunien rakennusperinne innoittaa Westbo of Swedenin suunnittelijoita: “tiedämme, että palotekniikka tekee takasta tehokkaan, mutta myös ulkonäkö on tärkeä”

Tutustu kamiinoihin ja puuliesiin nettisivuillamme ja käy katsomassa uunit paikan päällä lähimmän jälleenmyyjäsi luona. Valitse yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa kotisi lämmittäväksi keskipisteeksi perinteinen Westbo valurautakamiina.

Smålandin valimoiden vanhat uuni- ja kamiinamallit ovat olleet esimerkkeinä Westbo kamiinoille ja puuliesille ja ovat antaneet inspiraation tyylikkäille ja ajattomille tulisijoille.

Westbo of Swedenissä rakastetaan valurautaa, koska se on yksi uunien valmistuksen vanhimmista materiaaleista. Se on erittäin lämmönkestävä ja sen lämmönjohtavuus on erinomainen. Westbo ruotsalaisena valmistajana keskittyy käsityöhön eikä massatuotantoon, jokainen uuni on ainutlaatuinen.

Westbo kamiinat ja puuliedet kehittyvät jatkuvasti, joten ne sopivat hyvin myös nykypäivän olosuhteisiin. Historiallinen klassinen ulkonäkö säilyy, mutta palotekniikka on moderni.

Viimeisimpien ympäristövaatimusten ja puhtaamman palamisen huomioiminen on Westbolle itsestään selvää.

Kaikki tuotteet on testattu Saksassa ja valuraudalle on 15 vuoden takuu.