Wamsler WI-40 puuliesi

Wamsler WI-40 puuliesi on pieni ja tehokas lämmityslaite. keittää veden ja lämmittää ruoan todella nopeasti. Wamsler on Euroopan suurimpia puuliesivalmistajia, Saksalaisen yhtiön historia ylettyy 140 vuoden taakse. Tuotteet ovat tunnettuja erityisen kestävinä ja laadukkaista materiaaleista valmistettuina.

Ulkoinen paloilmailmaliitäntä mahdollisuus. Runko: ruostumatonta terästä, verhoilu: emaloitu teräs, viileämpi kahva, valurauta-arina, tuhkalaatikko. Värit: valkoinen, musta, harmaa, beige, ruskea. Lisävarusteena kuoret ruostumatonta terästä. Savukaasuliitäntä oikealla ja vasemmalla puolella, takana ja ylhäällä (Keraamisella keittolevyllä ei yläliitäntää). Puut palavat puhtaammin toisiopaloilmansyötön ansiosta.

Lisävarusteet: Keraaminen keittolevy, Teräksinen keittolevy keraamisilla hot-spot levyillä. Verhoilu ruostumatonta terästä. Korotus sokkeli 5 cm, kansi keittolevyille. Säteilysuoja tulipesän eteen. Kansi keittolevyyn. Liitos holkki päältä liitäntään (pakollinen jos päältä liitäntä).

Listahinta: 2677 ,- rahti 186,- (rahtihinta Oulun yläpuolelle tarkistettava tapauskohtaisesti) (hinta sisältää 24% alv:n osuuden).

Kuvaus

Tekniset tiedot

Teho (kW):                                       6
Savuhormiliitäntä, Ø (cm)           12
Savuhormin minimiveto (Pa)      12
Paloilmaliitäntä Ø (cm)                 8
Korkeus  (cm)                               85/(90 korotetulla sokkelilla)
Leveys (cm)                                  40
Syvyys (cm)                                   58
Paino (kg)                                     123
Hyötysuhde (%)                            77
Energialuokka                               A
Savuhormilitännät

Liitoskorkeus päällä (cm) 85 (Päältäliitoskappale lisävaruste!).  Keraamisella keittolevyllä ei päältä liitäntä mahdollisuutta.

Liitoskorkeus takana ja sivuilla (cm) 69,5

Jos valitaan korotettu sokkeli, liitäntäkorkeudet nousevat 5 cm

Suojaetäisyydet tulenarkoihin materiaaleihin
Takaa (cm) 20
Sivulta (cm) 35
Edestä huonekaluihin (cm) 80
Ylös (cm) 70
Linkki valmistajan sivuille: