Wiking kiertoilmatakat ja kevyttakat.

Wiking Miro kevyttakka sarja

Wiking kiertoilmatakat, kamiinat, kevyttakat ja valmistakat.

Wiking kiertoilmatakat valmistetaan Tanskassa, on valmistettu jo -70 luvulta lähtien.
Wiking takkojen valmistaja Hwam AS tekee noin 25 000 takkaa vuosittain.
Tanskalainen muotoilu ja tekninen osaaminen on toiminnan ydin.

Design

Takka on kodin kiinteä kaluste. Se on lämmönlähde ja tunnelmanluoja.  Siksi on tärkeää, että valitset takan, joka sopii ympäristöönsä kooltaan ja tyyliltään.

Korkea musta Wiking kamiina tai kiertoilmatakka.

Vaihtelu ja persoonallisuus

WIKING-kiertoilmatakat on kehitetty yhteistyössä tunnettujen tanskalaisten suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa. Valikoimaamme kuuluu sekä klassisia että moderneja takkoja, jotka on suunniteltu pieniin ja suuriin huoneisiin. Kaikki takat ovat saatavana mustina ja harmaina, ja joissakin malleissa on myös luonnonkiviverhous, joka kauniin luonnonkiven lisäksi myös varaa lämpöä. Verhoiluksi voi valita myös kauniin kaakelipinnan, 6 eri värillä.

Kaakelipintainen Wiking Luma 5 kamiina

Moderni muotoilu ja helppo käsittely

WIKING-takat on suunniteltu käyttämällä viimeisintä tekniikkaa, jotta varmistetaan vertaansa vailla oleva palotekniikka ja käyttäjäystävällisyys:

Lasin huuhtelu esilämmitetyn ilmavirran muodossa pitää lasiluukun puhtaampana ja takaa selkeän näkymän liekkeihin.

Tulipesään syötetään sekä ensiö- että toisiopaloilmaa. Näin palotapahtuma saadaan mahdollisimman puhtaaksi, ja puusta kaikki hyöty irti.

Hyvin eristetyn palotilan ja tehokkaan palamisjärjestelmän yhdistelmä takaa puhtaan ja tehokkaan palamisen.

Ainutlaatuinen rakenne tarjoaa huomattavia etuja. Takka lämpenee nopeasti, Polttoaineen kulutus on minimoitu, lämmöntuotto voidaan säätää tarpeidesi mukaan.

Wiking kiertoilmatakka mallistot:

Wiking Mini kiertoilmatakat

Wiking Mini kiertoilmatakkamallistoon kuuluu Wiking Mini 2 ja ja Wiking Mini 4 mallit. Wiking Mini on suunniteltu pieniin tiloihin niin että pienestä tulipesästä saadaan myös pieniä tehoja ettei huone tule liian kuumaksi. Lisäksi takan ulkomitat ja suojaetäisyydet ovat erittäin pienet, jotta takka ei vie paljon tilaa.

Pieni musta Wiking kamiina tai kiertoilmatakka.
Wiking Mini 2 kamiina pitkillä jaloilla
Wiking Mini 4 kamiina avoimella puutilalla
Wiking Mini 4 kamiina puutilalla

Voit katsoa tuotetiedot klikkaamalla yläpuolisia kuvia tai valmistajan sivuilta: https://www.wiking.com/products/wiking-mini.html

Wiking Miro kiertoilmatakat

Wiking Miro kiertoilmatakkamallistoon kuuluu sivulasillisia ja sivulasittomia malleja kahta eri korkeutta. Matalammat mallit ovat korkeudeltaan 100 cm – 110 cm ja korkeammat mallit korkeudeltaan 131 cm.

Wiking Miro 1 ja 2 mallit seisovat pilarilla. Wiking Miro 4 ja 6 malleihin saa lisävarusteena kauniin kivikuoren varaamaan lämpöä. Wiking Miro 5 ja 6 malleihin saa tulipesän yläpuolelle lämpömakasiinin varaamaan lämpöä. Miro takkasarjan sivulasillisien versioiden sivulasit ovat erittäin suuret joten liekit näkyvät tosi hyvin.

Musta Wiking kamiina tai kiertoilmatakka sivulaseilla.
Wiking Miro 1
Musta Wiking Miro 3 kevyttakka
Wiking Miro 3
Wiking Miro 4 kevyttakka valkoisilla kaakelikuorilla
Wiking Miro 4 kaakelikuorella
Korkea musta Wiking kamiina tai kiertoilmatakka.
Wiking Miro 5

Voit katsoa tuotetiedot klikkaamalla yläpuolisia kuvia tai valmistajan sivuilta: https://www.wiking.com/products/wiking-miro.html

Wiking Luma kiertoilmatakat

Wiking Luma kiertoilmatakkamallistoon kuuluu sivulasillisia ja sivulasittomia malleja kahta eri korkeutta. Matalammat mallit ovat korkeudeltaan 108 cm – 112 cm ja korkeammat mallit korkeudeltaan 132cm.

Wiking Luma 1 ja 2 mallit seisovat pilarilla. Wiking Luma 4 ja 6 malleihin saa lisävarusteena kauniin kivikuoren varaamaan lämpöä tai kaakelikuoren (6 eri  väriä). Wiking Luma 5 ja 6 malleihin saa tulipesän yläpuolelle lämpömakasiinin varaamaan lämpöä. Luma takkasarjan tulipesä on todella iso ja lasit ovat todella suuret, joten liekit näkyvät tosi hyvin.

Pyöreä musta Wiking kamiina tai kiertoilmatakka.
Wiking Luma 1
Pyöreä musta Wiking kamiina tai kiertoilmatakka.
Wiking Luma 3
Vuolukivipintainen Wiking Luma 5 kamiina
Wiking Luma 6 kivikuorella
Korkea musta Wiking kamiina tai kiertoilmatakka.
Wiking Luma 5

Voit katsoa tuotetiedot klikkaamalla yläpuolisia kuvia, tai valmistaja sivuilta: https://www.wiking.com/products/wiking-luma.html

WIKING-takoissa paloilman säätelyä sytytyksen ja puiden lisäyksen aikana hallitaan automaattisesti WIKING® Automatic ™ -laitteen avulla.

Lämpöherkkä kaksoismetallijousi laajenee tai supistuu tulipesän lämpötilan mukaan. Tulta sytytettäessä jousi säätää sytytysilman täysin auki varmistaakseen, että liekit saavat oikean määrän ilmaa palon sytyttämiseksi. Syttymistä seuraava nopea lämpötilan nousu aiheuttaa automaattisesti jousen säätämään sytytysilman määrän pienemmäksi, mikä takaa puhtaan ja tehokkaan palamisen. Kun tuli alkaa sammua, jousi avaa sytytysilman automaattisesti uudelleen, jotta uusia polttopuita voidaan lisätä tai antaa tulen sammua.

Wiking kamiinan automatic-toiminto
Wiking Automatic toiminnon kaksoismetallijousi.

WIKING® Automatic ™ tarjoaa monia etuja:

-Parempi mukavuus

-Helpompi sytytys

-Puhdas ja tehokas palaminen

-Vähäinen vaikutus ympäristöön

Tanskalaiset kamiinat ja valmistakat.

Laatu ja 5 vuoden laajennettu takuu

WIKINGillä on yli 30 vuoden kokemus takkojen valmistamisesta; tämä on takuusi siitä, että kaikki WIKING -tuotteet täyttävät korkeat laatu-, muotoilu- ja toiminnallisuusvaatimuksemme. Takat valmistetaan korkean teknologian tuotantoympäristössä käyttäen nykyaikaisia ​​laitteita, kuten laserleikkausta ja robottihitsausta. Koko prosessi johtaa korkeaan, tasaiseen laatuun.

Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja koko prosessin ajan; Käytämme luonnonkiveä, ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista valmistettuja kahvoja, Euroopan johtavan lasin toimittajan keraamista lasia ja erittäin kestävää pakkausta.

Hyväksynnät

Kaikki WIKING -takaton testattu ja hyväksytty Euroopan johtavissa instituuteissa vastaamaan tulevaisuuden ympäristövaatimuksiin. Kaikki WIKING -takat on CE -merkitty eurooppalaisen standardin EN13240, norjalaisen standardin SINTEF NS3058 / 3059 ja Itävallan standardin Art. 15a mukaisesti. Kaikki WIKING -mallit täyttävät ECODESIGN 2022 -vaatimukset.

Katso kaikki Wiking takat Suomen Takkatuonti Oy:n sivuilta: 

https://takkatuonti.fi/tuote-osasto/kamiinat-ja-valmistakat/wiking/

tai valmistajan sivuilta: 

https://www.wiking.com/

Lyödät meidät myös youtubesta: https://www.youtube.com/channel/UC7tdqZIzuHCxnsSZsOsEREA

ja facebookista: 

https://www.facebook.com/Takkatuonti